Despre formare.info | Publicare | Conditii de utilizare | Servicii | Harta site | Contact | Inregistrare parteneri | Parteneri
 

În perioada 17–22 noiembrie 2014, la Sinaia, s-a desfășurat primul curs Manager de proiect, curs organizat în cadrul proiectului cu finanțare europeană “CompEtent - dezvoltarea competenţelor angajaţilor SPO pentru creşterea Calităţii şi Eficienţei serviciilor furnizate”. Cursul de specializare, cu o durată de 40 de ore, a fost susținut pentru o grupă formată din angajați ai agențiilor de ocupare a forței de muncă din județele: Argeș, Buzău, Bacău, Timiș și Vrancea, promovabilitatea fiind de 100%

citeşte mai mult

 Pentru ca vine iarna, zapada, anotimpul rece, foc de tabara, intr-un cuvant luna decembrie sta sa inceapa, va invitam la munte si nu doar. 

 Am publicat calendarul cursurilor open pe ultima luna din acest an. Bran, Predeal, Brasov, Bucuresti sunt locatiile in care ne vom vedea in aceasta luna.

citeşte mai mult

În luna noiembrie 2014, continuă activitatea de formare profesională desfășurată în cadrul proiectului “CompEtent - dezvoltarea competenţelor angajaţilor SPO pentru creşterea Calităţii şi Eficienţei serviciilor furnizate”, ID 130703, al cărui beneficiar este Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui. În perioada 17–29 noiembrie se vor derula două sesiuni de formare în cadrul programelor de formare profesională “Manager de proiect” și “Securitate și sănătate în muncă”.

citeşte mai mult

 

  • Iti doresti sa ai relatii armonioase cu toti cei implicati in procesul de training (participanti, reprezentanti HR, manageri, organizatori)?
  • Te-ai saturat sa fii “stors de energie” la sfarsitul zilei de training?
  • Esti pregatit sa lucrezi intens cu un participant poate nu intotdeauna facil … propria ta persoana?

 In acest caz, te invitam la cursul deschis “Cu jocurile nu-i de joaca… in sala de training – workshop Train the Trainers nivel avansat” din 14-15 noiembrie 2014.

citeşte mai mult

 ASOCIAŢIA CENTRUL DE COMUNICARE ŞI DEZVOLTARE UMANĂ-Phoenix, furnizor de formare profesională autorizat de Colegiul Psihologilor din România nr. autorizație RF-II-119, în colaborare cu CABINET PSIHOLOGIC www.epsiho.ro vă invită să participaţi la cursurile autorizate de Colegiul Psihologilor din România:

citeşte mai mult

 Pentru ca peste cateva zile incepe urmatoarea luna, am publicat Calendarul cursurilor open pe Noiembrie 2014. Din nou o serie de teme solicitate cat si grupe confirmate inca din octombrie, plus 1 tableta Samsung Galaxy la fiecare participant. 

Aici vei gasi mai multe informatii privind dezvoltarea ta profesionala si personala. www.training-info.ro 

citeşte mai mult

PROIECT: “CompEtent-dezvoltarea competenţelor angajaţilor SPO pentru creşterea Calităţii şi Eficienţei serviciilor furnizate” – POSDRU /124 /4.2/S/130703

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, în calitate de beneficiar în cadrul proiectului “CompEtent - dezvoltarea competenţelor angajaților SPO pentru creșterea Calității și Eficienței serviciilor furnizate”, lansează, în cursul lunii octombrie 2014, site-ul  oficial al proiectului, www.proiectcompetent.ro.

citeşte mai mult

Pentru luna octombrie am pregatit 19 cursuri open de la Dynamic Training Solutions. In aceasta luna derulam promotia ca la fiecare participant acordam o tableta Samsung Galaxy Tab 3. 

Mai multe informatii si detalii gasiti pe site-ul www.training-info.ro

citeşte mai mult

PROIECT: “CompEtent-dezvoltarea competenţelor angajaţilor SPO pentru creşterea Calităţii şi Eficienţei serviciilor furnizate” – POSDRU /124 /4.2/S/130703.

citeşte mai mult

ASOCIAŢIA CENTRUL DE COMUNICARE ŞI DEZVOLTARE UMANĂ-Phoenix, furnizor de formare profesională autorizat de Colegiul Psihologilor din România nr. autorizație RF-II-119, în colaborare cu CABINET PSIHOLOGIC www.epsiho.ro vă invită să participaţi la cursurile autorizate de Colegiul Psihologilor din România:

citeşte mai mult

Astăzi se deschid înscrierile pentru o nouă ediţie de cursuri, sesiuni şi workshops NAKED PR, prima şcoala de PR din România care dezvăluie adevaratele resurse, relaţii, drumuri şi informaţii din industria de comunicare românească.

citeşte mai mult

 Pe 4 septembrie 2014 aniversăm 12 ani de training la Institutul Român de Training, adică mai mult de 6.000 de participanți în programele de training, mai mult de 40 de traineri cu care am colaborat în această perioadă și programe foarte diverse, de la traininguri internaționale la programe pentru persoane din mediul rural. 

 

Aceia dintre voi care vă înscrieți între 1 și 5 septembrie la unul din programele din această toamnă aveți în plus 12% reducere aniversară.

citeşte mai mult

ASOCIAŢIA TIPOGRAFILOR „TRANSILVANIA", în calitate de beneficiar, anunţă începerea cursurilor din cadrul proiectului cu titlul “Calificarea ta – un viitor mai sigurID 137770, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2.3 – Acces şi participare la formare profesională continuă.

citeşte mai mult

Universitatea Spiru Haret, prin Centrul de formare profesională, organizează cursuri de formare profesională pentru ocupaţia de Evaluator de risc la securitatea fizică. Curs autorizat CNFPA. 

Condiţiile de înscriere sunt prevăzute în Standardul ocupaţional pentru educaţie şi formare profesională – Evaluator de risc la securitatea fizică, ce poate fi consultat pe site-ul  www.anc.ro, informaţii suplimentare la telefon 021 455 18 80 sau 0724 55 35 44.

citeşte mai mult

 Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupația de operator pe masini unelte cu comanda numerica. 

citeşte mai mult

Obiective: Programul de formare ofera posibilitatea participantilor de a-si insusi cunostintele privind managementul proiectelor, incepand cu scrierea acestora si continuand cu implementarea efectiva si evaluarea rezultatelor acestora. Fie ca este vorba de un proiect cu finantare externa sau un proiect din cadrul companiei, cunoasterea notiunilor specifice managementului de proiect devin esentiale pentru succesul demersului initiat.

citeşte mai mult

Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor implementează următorul proiect finanțat din fonduri  europene care are ca scop dezvoltarea resurselor umane:

Proiectul "CALIFICĂ-TE PENTRU O ȘANSĂ REALĂ PE PIAȚA MUNCII!", ID (POSDRU/134/5.1/G/130409), finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (01 aprilie 2014 – 30 septembrie 2015)

citeşte mai mult

Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor implementează următorul proiect finanțat din fonduri  europene care are ca scop dezvoltarea resurselor umane:

Proiectul "CALIFICĂ-TE! DĂ-ȚI O SANSĂ LA O VIAȚĂ MAI BUNĂ!" ID (POSDRU/164/2.3/S/137877), finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (18 aprilie 2014 – 17 septembrie 2015)

citeşte mai mult

În perioada 03-10 august va avea loc ediţia a VIII-a a  Școlii de Vară Cognosis, cel mai mare eveniment centrat pe dezoltare personală organizat de studenţi din domeniul psihologiei din România.

Proiectul SDV - Școala de Vară se va desfășura în inima Transilvaniei la Pensiunea Sequoaia, Sat Săcuieu, Județul Cluj, România.
citeşte mai mult

Şcoala s-a terminat, deci să curgă planurile de vacanţă!!! Dacă vrei să trăieşti o experienţă wow vara asta, hai în tabăra pentru fete BootCamp şi învaţă să-l pui pe “pot” în potenţialul tău!

BootCamp este o super-tabără de vară organizată de noi, Şcoala de Valori, cu un program care îmbină workshop-urile de dezvoltare personală cu jocuri în aer liber şi multă distracţie.

citeşte mai mult
<< Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>