Despre formare.info | Publicare | Conditii de utilizare | Servicii | Harta site | Contact | Inregistrare parteneri | Parteneri
 
Înapoi

Cursuri gratuite pentru tinerii din mediul rural

Ø       Esti tanar (18-35 ani)?

Ø       Ai domiciliul (in cartea de identitate) in mediul rural, intr-una din regiunile Nord-Est (judetele: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui), Sud-Est (judetele: Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea) sau Sud-Muntenia (judetele: Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman)?

Ø       Iti doresti sa gasesti mai usor un loc de munca sau ai deja un loc de munca si doresti sa-ti dezvolti cariera?

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) in parteneriat cu Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni, organizeaza, in cadrul proiectului strategic „RURALTIN – servicii integrate si personalizate pentru tinerii din mediul rural”,CURSURI GRATUITE la mare in perioada IULIE-SEPTEMBRIE 2011, avand urmatoarele tematici: Comunicare, Lucru in echipa, Negociere, Management, Animatie  socio- educativa.

 

Cursurile se adreseaza doar tinerilor din mediul rural din  regiunileNord-Est, Sud-Est siSud-Muntenia.

 

Ce vei castiga participand la cursurile de formare?

-          cunostinte specifice;

-          certificat de participare;

-          posibilitatea de a-ti gasi mai usor un loc de munca, avand o pregatire suplimentara;

-          noi prieteni;

-          idei de afaceri;

-          informatii valoroase provenite din experienta altor persoane;

 

Care este contributia ta?

-          dorinta de a invata si de a te implica, deschidere, flexibilitate;

-          disponibilitatea de a participa 7 zile la un curs de formare organizat pe litoralul romanesc,absolut gratuit;

-          curiozitatea si dorinta de reusita pot fi, de asemenea, contributii valoroase pe care le poti aduce in cadrul cursurilor de formare.

 

In cazul in care consideri ca oferta noastra prezinta interes pentru tine, inscrie-te pana la data de 15 iulie 2011 la cursurile organizate, completand formularul (click aici*) si trimitand o copie a actului de identitate.

Dupa completarea formularului, acesta trebuie semnat, scanat si trimis, impreuna cu o copie a actului de identitate, pe adresa RURALTIN@GMAIL.COM sau prin posta la Birou proiect RURALTIN,  Str. Dem.I.Dobrescu nr. 4-6, et. 2, sector 1, Bucuresti, pentru a te inscrie pentru selectia celor care vor participa gratuit la sesiunile de formare organizate la mare in perioada iulie- septembrie 2011.

 

Lista participantilor la cursurile de formare, pentru fiecare serie, va fi postata pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret www.anst.gov.ro

Comunicat vizualizat de 3889 ori.