Despre formare.info | Publicare | Conditii de utilizare | Servicii | Harta site | Contact | Inregistrare parteneri | Parteneri
 
Înapoi

Curs MANAGEMENT DE PROIECT cu aplicaţii în CONSTRUCŢII, Bucureşti, începând cu 17 Ianuarie 2015

România, BUCUREŞTI, Bucureşti

Cursul de Project Management in Constructii asigura conducerea cu succes a Proiectelor de Constructii, Contracte cu Autoritati Contractante Publice ( OUG 34/2006 cu actualizari din directiva europeana 2014/CE/24). Sunt prezentate solutii pentru imbunatatirea rezultatelor pentru INITIEREA , PLANIFICAREA, EXECUTIA, MONITORIZAREA, CONTROLUL si INCHIDEREA cu succes a proiectelor de constructii civile, industriale, infrastructura, real estate ...etc.

     EUROPROIECT ESTATE organizeaza prima serie pentru Cursul de Management de Proiect in Constructii din anul 2015, curs ce asigura cunostintele pentru ocupatia de Manager de Proiect ( Cod COR 242101).
      Acest curs prezinta modalitatile de utilizare a principiilor, uneltelor si tehnicilor de management de proiect, in firme si organizatii din Industria Constructiilor (proiectare si executie)

 

      Versiunea revizuita in 2014 a cursului de management de proiect in constructii contine o gamă larga de îmbunătățiri proventite din noul Ghid de Management de Proiect – PMBOK Ed.5-a (elaborat de Project Management Institute – USA) si din Standardul de Management de Proiect ISO 21500.cat si alinierea la noile Reglementari din Directiva CE_24_2014_UE, care reglementeaza cadrul pentru Achizitiile Publice (schimba major OUG 34/2006 si HG 925/2006).  Actualizarile cursului includ tehnici pentru îmbunătățirea absorbției materialului de curs, prin utilizarea de tehnici pedagogice moderne,  informații de bază, precum și studii de caz prin care cursantii intra in contact direct atit cu probleme de management de proiect cat și cu experiența hands-on de management de proiect.

 

         Acest curs focuseaza pe efortul de colaborare necesar finalizarii cu succes a oricarui proiect de construcții public sau privat, dezvoltind  abilitățile necesare pentru a lucra in echipa, cu și alături de reprezentantul proprietarului, proiectanti, clienti, furnizori de materiale … etc. Cursul prezinta în detaliu elementele de management de proiect, precum și responsabilitățile personalului implicat intr-un proiect de constructii, urmarind în detaliu cronologia a unui proiect.        

 

          Cursul de Management de Project in Constructii asigura o abordare practica a situatiilor ce pot apare in cadrul contractelor de constructii si prezinta modalitatile in care se pot utiliza principiile si tehnicile de  Project  Management  pentru o buna  organizare si  planificare a  proiectelor. Sunt prezentate solutii practice pentru a putea obtine cele mai bune rezultate pentru INITIEREA, PLANIFICAREA, EXECUTIA, MONITORIZARE & CONTROL si INCHIDEREA cu succes a proiectelor si Contractelor pentru lucrari de constructii.

 

              Temeinic structurat și actualizat, cursul de Management de Proiect in Constructii este indispensabil la locul de muncă pentru constructori, arhitecți, ingineri constructori, profesionisti in instalatii (electrice, termice, apa-canal, ventilatii ... etc.), economisti, juristi și alți profesioniști implicati in proiectele de construcții.

 

         Cursul este conceput ca un ghid practic si ușor de urmat, pentru teoria si practica de management care include planificarea și controlul unui proiect de constructii. Nu contează cât de mare sau de mic este proiectul de construcții, o programare eficienta si bine gândita este esențială pentru atingerea succesului. Dezvoltat de profesionisti in construcții, acest curs a fost complet revizuit, acoperind toate ariile de cunostinte necesare pentru a elabora un plan avansat de management al proiectului, orientat pe eficientizarea procesului de construcții.

 

         Acest curs acopera toate aspectele privind  succesul managementului de proiect în mediul complex de astăzi din construcții, prin introducerea tuturor actorilor cheie din acest proces (clienti, proiectanti tehnici, antreprenori, subcontractori, furnizori de materiale ... etc.), abordand fiecare fază de proiect și prezentind instrumentele si tehnicile necesare pentru a face  un management eficient atât pentru oameni cat și pentru proiecte. Cursul îmbină teoria și realitatea practică, incepand cu o introducere in  profesia de project manager, prezentând in continuare noile tendințe, roluri, aranjamente contractuale și oportunități iar apoi, tematica de curs se concentrează pe proiectul în sine, de la concept pana la finalizare, abordand rolul tot mai important al managerului de proiect in construcții. Cursantii vor putea deprinde rapid si usor instrumente moderne pentru estimarea, programarea si controlul proiectelor de constructii deoarece cursul contine o multitudine de elemente grafice și imagini, precum și exemple din viata  reală.

 

         Veți putea sa învățati cum să planificati, sa programati, sa bugetati și sa urmăriți proiecte de construcții deoarece acest curs include o gamă largă de elemente teoretice si practice de management, asigurind participanții ca vor fi mai bine pregătiti pentru a face managementul unor proiecte de succes. Cursurile sunt sunt sustinute de profesioniști in industria constructiilor, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor (proiectare, executie, expertiza, management).     

 

Prezentam structura cursurilor OPEN, costul, locatia de desfasurare pentru cursul de Project Management si alte informatii utile

PREZENTARE CURS  : … Click AICI  unde puteti gasi informatii utile si CALENDARUL DE CURS.  

- Informatii despre trainer   … Click AICI     

        Cursul este Certificat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari); Cursantii pot obtine Certificat de Manager de Proiect recunoscut Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei conform Cod COR 242101.

      Pentru inscriere completati Formularul de Inscriere ... Click AICI ... si apoi transmiteti-l prin Fax : 0239-619578 sau mail : office@europroiect.ro

       Persoanele ce doresc sa-si dezvolte competente in Management de Proiect ... Click AICI

Costul cursului este:  2.460 Lei / persoana si include :
  • Pachetul de curs, ce cuprinde Manuale de Curs , Documente Sablon, Glosar de Termeni de Management de Proiect (cu explicatii in Limba Romana),  Caiet de Curs , Accesorii ... etc ;
  • Suport & Feed-Back pe toata durata cursului - Keep-in-Touck Learning
  • Mesele de pranz ;
  • Cafee-break-uri & Refreshment

EUROPROIECT ESTATE

Mail : office@europroiect.ro
Web : www.project-management-romania.ro
Fax : 0239-619578
Tel : 0744-639025

05/01/2015

17/01/2015

31/03/2015

Articol vizualizat de 4801 ori.